donderdag 30 juli 2015

Dak vervangen

Is uw dak aan vervanging toe, of heeft het alleen wat onderhoud en reparaties nodig? Dan staan de dakexperts van Kewodak graag voor uw klaar. Bij Kewodak zijn we gespecialiseerd in alles wat met platte daken te maken heeft. Als u merkt dat er iets mis is met uw dak, dan is het altijd verstandig om hier direct naar te laten kijken door een specialist. Hoe eerder het probleem wordt verholpen, hoe groter de kans dat de schade beperkt blijft. En mocht het toch nodig zijn om een heel nieuw dak te plaatsen, dan adviseren wij u graag over de voordelen van verschillende soorten platte daken.

Verschillende daksoorten

Bij Kewodak kunnen we verschillende soorten platte daken voor u aanleggen. Er zijn bijvoorbeeld daksoorten die zoveel voordeel bieden voor het milieu, dat de Gemeente Den Haag heeft besloten om deze te subsidiĆ«ren. Zo zijn er bijvoorbeeld Groene daken, waar planten op groeien. Dit ziet er niet alleen fantastisch uit, het helpt ook bij het verminderen van fijnstof en de verbetering van de waterhuishouding. Daarnaast biedt het een goede isolatie en verlengt het de levensduur van het dak.  Dus bent u op zoek naar een Dakdekker Den Haag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Kewodak. Kijk voor de mogelijkheden en verschillende subsidies op de website van Kewodak.

Nieuw dak Amsterdam

Ook voor een Dakdekker Amsterdam en omgeving zit u goed bij Kewodak. Al 30 jaar lang komen wij in iedere uithoek van deze stad om huizen en gebouwen van een nieuw dak te voorzien.

Voorbeelden van specifieke projecten van Kewodak in Amsterdam kunt u vinden op onze website. Wij vinden het belangrijk om nieuwe daken aan te leggen die de klant financiƫle voordelen bieden. Daarom komen wij graag bij u langs om u te adviseren over de verschillende soorten daken die wij aan kunnen leggen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten