maandag 17 augustus 2015

Woning leeg in 7 dagen

Sinds 2010 geldt er een richtlijn voor zorginstellingen die stelt dat nabestaanden zeven dagen de tijd hebben om het verzorgingsappartement van een overleden familielid leeg te ruimen. Dit kan voor de nabestaanden behoorlijk wat spanningen opleveren. Vooral omdat er in de week na het overlijden ook nog andere zaken geregeld moeten worden. Bij Inboedel Opruimen.com begrijpen we hoe vervelend deze situatie is en daarom bieden wij u een helpende hand bij het leegruimen van de woning.

Snel en professioneel

U kunt ons niet alleen inschakelen voor het leegruimen van een verzorgingsappartement, maar ook voor het leegruimen van een koophuis, huurhuis en alle andere soorten woningen. Het leegruimen van een koopwoning heeft vaak iets minder haast, maar als u onze hulp inschakelt dan zorgen wij altijd dat het huis binnen zeven dagen leeggeruimd is en bezemschoon opgeleverd wordt. Ook een huurwoning leegmaken doen wij zo snel mogelijk, zodat nabestaanden niet achterblijven met een extra maand huur om te betalen. Ons professionele team levert geen half werk. U kunt erop rekenen dat wij ook vloerbedekking, gordijnrails en verlichting verwijderen en zo nodig hier en daar kleine reparaties uitvoeren.

Zo werken wij

Voordat wij beginnen met het leegruimen van de woning komen wij graag eerst kijken, zodat we kunnen zien wat er moet gebeuren. We kunnen dan een offerte voor u opmaken en geven u en andere familieleden de kans om eerst alle dierbare spullen uit het huis te halen die u wilt bewaren. Het leegruimen van de woning doen wij discreet en met respect voor alle spullen van uw dierbare. Wij zorgen desgewenst dat bepaalde spullen een goede bestemming krijgen en de rest wordt op een goede manier verwerkt. Inboedel Opruimen.com zal nooit spullen proberen te verkopen. Wij zorgen slechts dat alles opgeruimd en afgevoerd wordt. Heeft u hulp nodig met het appartement leegruimen? Neem dan snel contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten